top of page

ANDRE KURS

Det aller viktigste for oss i Varnakurs.no er at man drar på kurs og blir en enda bedre motorsyklist. Vi er opptatt av å heve den generelle kjøretekniske kompetansen til alle som ønsker å bli en bedre og tryggere motorsyklist.

Kurs er både lærerikt, sosialt og gøy!

 

Det er selvfølgelig kjempehyggelig om du kommer og kjører med oss, samtidig er det også andre tilbud som det kan være verdt å sjekke ut for enda mer kjøretrening!

Kursene fra disse aktørene er også godkjent av Statens Vegvesen og en rekke forsikringsselskaper.

Se hjemmesidene deres for mer info.

MCkurs.org

Kursene holdes av Cheetah Racing team og holders primært på Trøgstad gokartbane, men de har også en kurskveld på Vålerbanen. 

Her blir du møtt av en svært hyggelig og ikke minst svært kompetent gruppe instruktører med bakgrunn i roadracing som loser deg gjennom en kveld med tekniske øvelser og egentrening på bane.

Førerutvikling.no

Holder hovedsakelig heldagskurs på Vålerbanen i Solør, men har også arrangementer andre steder som på KNA Raceway og ACR (Arctic Circle Raceway).

Med Førerutvikling.no får man mye banetid i løpet av en dag, og sammen med dyktige instruktører og en bane særdeles godt egnet for å trene kjøreteknikk ligger alt til rette for en flott kursopplevelse!

MC-Akademiet

Med MC Akademiet (tidligere Senior MC Førerutvikling) har man mulighet til å kjøre på Rudskogen på mandager gjennom hele sesongen. Kjøringen krever at man gjennomgår et grunnkurs (Modul 1-3) på Gardermoen Raceway i forkant.
MC-A har et solid kursopplegg utarbeidet over lang tid, og som trygt kan anbefales å prøve ut! 

I tillegg gjennomfører MC-A heldagsarrangementer på Rudskogen, Vålerbanen, KNA Raceway og ACR.

_8DS2628.jpg
bottom of page